Dezvoltare-Personala-Suceava

Terasa minunată

Ei… și cum urcam noi așa, agale, poteca spre frumoasa Cabană Armonia, un pic osteniți după slujba de la Mănăstirea Putna și drumeția la Cascada Bursuc, visând la un ceai cald și bun la căldura șemineului din salon,  ne-am cam trezit cu razele blânde, dar jucăușe, ale soarelui de toamnă în ochi, de parcă ne-ar fi spus: ”Bună dimineața! Uite că iarba e încă verde, uite chiar mai bâzâie și câte o gâză, uite și cerul cum s-a decis sa fie senin de tot azi, așa, ca să mă pună pe mine în valoare…”

Și, cum nu l-am putut privi prea mult în ochi pe domnul soare, ne-am ferit privirile și la dreapta noastră… ce să vezi? Minunăția asta cand a răsărit, căci nu era nici urmă de ea aici anul trecut când ne-am făcut concediul la cabană? O fi fermecat locul? Pare o terasă… dar, așa de mare? Noroc că-i în josul cabanei, ca să nu ai impresia că o-nghite. Ce frumoasă e de-afară! Ia, hai să mergem să vedem ce-i acolo, înăuntru. Elegantă și curată… măi, măi, are și scenă… ne imaginăm deja o mică orchestră, sau măcar un DJ cu jucăriile lui, și oameni veseli dansând de zor, că e loc, slavă Domnului! Să tot fie loc măcar pentru vreo 50-70 de persoane… și iarna ne-nghesuim și mai mulți dacă-i nevoie, să ne fie mai cald.

Ce frumos pătrunde lumina prin ferestre… și ce potrivire minunată a bârnelor de lemn masiv și a brâului de piatră naturală cu stilul cabanei și cu pavajul din curte… cât despre corpurile de iluminat și despre parchet… ele conferă o eleganță rafinată design-ului interior. Ne-au șoptit gazdele că sunt în căutarea unor mese si scaune potrivite pentru a completa armonios creația, căci armonia e o idee forță aici.

Și acum, să vă arătăm vreo două mostre de peisaj mirific ce ne-a încântat privirile când ne-am uitat prin ferestrele terasei.

Ei, ce părere aveți? Pe noi ne-au surprins foarte plăcut noutățile de la Armonia, și cu siguranță avem deja câteva idei pentru următorul nostru eveniment în bijuteria asta de terasă.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *